Carwash-beleving

Met DailyCarwash kunt u altijd rekenen op een stralende auto voor slechts €14,95 per maand. Via de website kunt u gemakkelijk en snel een abonnement afsluiten. Met dit abonnement kunt u gebruik maken van DailyCarwash wanneer u maar wilt. Het werkt eenvoudig:

Wanneer u een abonnement heeft afgesloten op onze website kunt u direct uw auto laten wassen bij DailyCarwash. Op de locatie in Dodewaard wordt uw kenteken gescand en wordt uw auto door de carwash herkend. Vervolgens positioneert u uw auto op de juiste plek en volgt u de instructies. Tijdens de wasbeurt blijft u in de auto zitten. De gloednieuwe carwash doet al het werk voor u. Makkelijker kan het niet!

Lees meerLees minder

Altijd stralend de weg op

Zie uw bezoek aan DailyCarwash als een moment van ontspanning. U verlaat de auto niet en de keuzestress over welk wasprogramma u kiest blijft ook achterwege. Kortom: geniet van 4 minuten voor uzelf en voor uw auto! Zo kunt u weer stralend de weg op.

Grondig & snel

DailyCarwash staat voor kwaliteit, gebruiksgemak, snelheid en altijd een blinkend resultaat. De auto wordt in korte tijd grondig en snel gewassen. Daarnaast zorgt de kentekenscan voor een unieke carwash-beleving.

Wassen zonder drogen? Jazeker! De auto wordt aan het eind van de wasbeurt nagespoeld met Osmosewater. Dit zorgt ervoor dat uw auto vlekvrij opdroogt. Zo garanderen wij iedere dag een blinkend resultaat.

Bovendien is DailyCarwash altijd bereikbaar, zowel als locatie als via onze intercom. U kunt uw auto wassen wanneer u maar wilt!

Lees meerLees minder
04-4-011