Sluit hier uw abonnement af

© DailyCarwash

Hoe werkt een abonnement?

Als u een abonnement heeft afgesloten op onze website, kunt u direct gebruik maken van alle DailyCarwash locaties. Aldaar wordt uw kenteken gescand en wordt uw auto door de carwash herkend. Vervolgens positioneert u uw auto op de juiste plek en kunt u lekker in de auto blijven zitten. De gloednieuwe carwash doet al het werk voor u. Makkelijker kan het niet!

Kentekenherkenning

Een kenmerkend onderdeel tijdens onze carwash-beleving is de kentekenherkenning. Wanneer u een abonnement afsluit via onze website, vragen wij om uw kenteken in te voeren. Zodra het abonnement is afgesloten, weet ons carwash-systeem direct dat u een abonnementhouder van DailyCarwash bent. Zo versnellen wij het wasproces waardoor de wasstraat zeer gebruiksvriendelijk is. Ideaal!

Heeft u vragen?

Wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via het contactfomulier of mail ons direct via algemeen@dailycarwash.nl. Wanneer u op één van onze DailyCarwash locaties een vraag heeft, dan kunt u ook gebruik maken van de intercom. Één van onze medewerkers helpt u dan graag op weg naar een blinkend resultaat.